Openbare basisschool Oosterhuizen

Basisschool Oosterhuizen is een kleine, sfeervolle basisschool, die deel uitmaakt van de dorpsgemeenschap. Omdat wij een continurooster hebben mogen de kinderen kosteloos overblijven. Wij geven adaptief onderwijs met lessen op maat voor ieder kind. Zo werken we met verschillende instructieniveaus, dag- en weekplannen, differentiatiemogelijkheden, instructietafels en pre-teaching. Lezen en taal zijn speerpunten en onze ouders zijn sterk betrokken bij de school.

The Voice of Sinterklaas

dinsdag 4 december 2018

Helaas is er dit jaar bericht gekomen dat de echte Sinterklaas 5 december niet kan komen. Vandaag dus maar een spetterende aflevering van The Voice of Sinterklaas gehad. Drie juffen probeerden de Hulp Sinterklaas te worden voor het grote feest op 5 december. Juf Kitty heeft de strijd glansrijk gewonnen! Succes morgen juf Kitty! Of….

De kracht van nieuwe energie