nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen11 juli 2018

Voorwoord

De geslaagde schoolreisjes, het schoolkamp en de afscheidsavond van groep 8 zitten erop. Een teken dat het schooljaar ten einde loopt. Op de website zijn de foto’s te zien. Morgen gaan we nog pannenkoeken eten en krijgen alle kinderen een rapport mee en vrijdag begint, na het strooien van groep 8, om 12.00 uur de vakantie. Maandag 27 augustus zien wij elkaar weer. Maar eerst gaan we lekker vakantie vieren. Allen veel plezier gewenst.

Voor een overzicht van al onze activiteiten kijkt u in onze online agenda.

Personeel

Op dit moment zijn er nog steeds sollicitatiegesprekken gaande om de formatie voor komend schooljaar rond te krijgen. Het betreft zgn. 'lichte ondersteuning', dit zijn extra toegekende uren voor één schooljaar en een paar dagdelen voor een onderwijsassistent. Omdat dit soort procedures Leerplein-breed moeten worden gevoerd en we met 'verplichtingen' te maken hebben, neemt het nogal wat tijd in beslag. U wordt op de hoogte gehouden.

Afscheid groep 8

De afscheidsavond van groep 8 was wederom een groot succes. Dit jaar werden er 'Vlog awards' uitgereikt. De kinderen werden als echte sterren onthaald in mooie auto's, een vrachtwagen en zelfs een koets met paarden. Daarna mochten ze over de rode loper naar binnen. De prijswinnende vlogs werden op grote schermen bekeken en er waren ook diverse optredens. Al met al een geslaagde avond.

Afscheidscadeau groep 8

Zoals u net al heeft kunnen lezen, neemt groep 8 afscheid van onze school. De ouders van groep 8 hebben daarom een fantastisch cadeau aangeboden aan de school: een hinkelbaan voor op het schoolplein. Daar zullen veel kinderen plezier aan gaan beleven.

Schoolkamp

Vorige week is groep 7/8 op kamp geweest in Otterlo. Het begon woensdag met een fietstocht over de Hoge Veluwe, waar we onderweg een bezoek brachten aan het Museonder en het Kröller-Müllermuseum. Eenmaal aangekomen in Otterlo gingen we het kamp verkennen, werd er gegeten en speelden we daarna nog een avondspel.
Op dag 2 stonden er verschillende activiteiten gepland: boogschieten, survivallen/teambuilding, vlotten bouwen en zwemmen in het meer. 's Avonds kwamen alle juffen en meesters barbecueën bij het kamphuis en sloten we af met een handelsspel.
Vrijdag was het alweer tijd om alle spullen in te pakken. Met een duik in het zwembad sloten we moe maar voldaan de gezellige dagen af. We kijken terug op een zonnig en gezellig kamp!

Muziekbox

Tijdens het schoolkamp van groep 7/8 in Otterlo is er dankbaar gebruik gemaakt van de nieuwe muziekbox. Dit cadeau van de ouderraad is bekostigd uit de opbrengst van de paasbroden actie. Wij zijn er erg blij mee!

Ouders bedankt

Het team van o.b.s. Oosterhuizen bedankt u voor uw hulp. We kijken terug op een fijn schooljaar. Mede dankzij uw hulp, in welke vorm dan ook, is er veel gerealiseerd en hebben wij veel kunnen doen. Wij stellen deze betrokkenheid zeer op prijs. Ouders bedankt!