Inschrijven gratis kookwedstrijd

donderdag 30 juni 2016

Kinderen uit Apeldoorn tussen 10 en 12 jaar oud kunnen op zaterdag 10 september gratis deelnemen aan een leuke en leerzame kookwedstrijd. Deze kookwedstrijd maakt onderdeel uit van het Gouden Lepel Festival: Een nieuw, culinair evenement georganiseerd door en voor Apeldoorn! Tijdens het Gouden Lepel Festival staan kinderen en gezond eten centraal. Kinderen worden meegenomen in de leuke en leerzame wereld van vers en gezond eten van eigen bodem. Tijdens de kookwedstrijd zullen kinderen, onder deskundige begeleiding van chef-koks, ervaren dat koken met gezonde producten leuk en lekker is. De winnaars winnen een kookworkshop en staan met hun voorgerecht een week lang op de menukaart van een restaurant uit Apeldoorn. Inschrijven voor deze wedstrijd kan tot en met 30 juni 2016 via de website: www.goudenlepelveluwe.nl/inschrijving. Maar er is meer! Zo is er op zaterdag 10 september ook een boerenmarkt met onder andere levend vee en een boer die vertelt waar de melk vandaan komt. Tot slot zullen op 9, 10 en 11 september chef-koks van de 15 beste restaurants uit Apeldoorn de sterren van de hemel koken onder de noemer: ‘Smaak van Apeldoorn’.
Voor nog veel meer informatie en een leuk filmpje, kunt u terecht op de website: www.goudenlepelveluwe.nl

Delen via