Back to school

vrijdag 11 september 2015

Over 1 maand staat er weer een groot volleybalevenement voor de deur. Het Europees Kampioenschap damesvolleybal. Ook dit evenement zal georganiseerd worden in Apeldoorn. Om nog meer bekendheid te creëren rondom dit evenement is het programma ‘Back to School’ opgezet. Op 11 september zal een speelster van het nationale team een spreekbeurt komen houden in groep 7/8. Hierin zal zij vertellen over haar topsportcarrière en het naderende EK. Na de spreekbeurt wordt het bezoek afgesloten met een clinic, waarbij de kinderen zelf met volleybal aan de slag zullen gaan. Het zou fijn zijn als alle kinderen van groep 7/8, deze dag in het oranje gekleed naar school komen, zodat er een mooie groepsfoto gemaakt kan worden.

Delen via