English Summer School in Apeldoorn…

 

Informatiebijeenkomst English Summer School op het Veluws College Mheenpark


Beste collega,

Ook deze zomer vindt er van 14 t/m 18 augustus een English Summer School plaats in Apeldoorn, dit zal op het Veluws College Mheenpark plaatsvinden. In een week tijd geven leerlingen in de leeftijd van 7 tot en met 18 jaar een “boost” aan hun Engels door middel van een uitgebreid les- en activiteitenprogramma.

Er zijn drie programma’s, waarin leerlingen aan de hand van hun leeftijd worden ingedeeld. Binnen deze programma’s wordt veel samengewerkt en krijgen leerlingen les op hun eigen niveau. Het programma is dus niet alleen geschikt voor leerlingen van het Veluws College Mheenpark, maar ook voor jongere broertjes en zusjes, vrienden en voor kinderen die volgend schooljaar gaan starten in de brugklas!

Op woensdag 31 mei, van 16.00-17.00 uur organiseert English Academy een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Deze bijeenkomst vindt plaats op het Veluws College Mheenpark. Ouders en/of geïnteresseerde deelnemers zijn van harte welkom. Graag vooraf aanmelden door middel van ons online aanmeldformulier: Information meetings.

Hartelijk dank voor het onder de aandacht brengen bij uw leerlingen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met mij opnemen.

Kind regards,
Angela Koopal – van der Heijden
Summer School Coördinator

M: summer@anglia.nl
T: 0165-235233

Delen via