Jheylanio heeft maar 1 kans

dinsdag 30 januari 2018

Jheylanio heeft maar 1 kans
Onze zoon moet geopereerd worden aan een cyste in zijn hersenen.

Ik ben Sharon Gumbs. Samen met mijn man en drie kinderen (8,10,15) leven we al een jaar in een nachtmerrie. Onze zoon van 10 begon vorig jaar extreem en zeer agressief gedrag te vertonen. Na maanden van ellende kwamen we er via een MRI-scan achter dat hij een reusachtige arachnoidale cyste heeft in zijn hersenen van 10/12/6 cm (zie foto). In Nederland is er nauwelijks ervaring op dit gebied en het is een zeer risicovolle operatie. Door middel van een second opinion (via onze zorgverzekering) zijn we in contact gekomen met Dr. Scott van het Children’s Hospital in Boston. Een kinderziekenhuis met veel expertise op dit gebied. Het medische team staat klaar om hem te kunnen opereren. Niet opereren is geen optie, de cyste en zijn hersenen zullen nog groeien, met alle gevolgen van dien. De zorgverzekering vergoed enkel wat het in Nederland zou kosten. Zijn gedrag is zo extreem en hij kan zo agressief worden dat hij niet meer thuis kan wonen. Wij zijn radeloos en willen u daarom vragen dit verhaal te delen op Social Media en vragen wij om financiële steun. Wij kunnen alleen maar hopen op uw begrip en steun.

Het complete verhaal van Jheylanio kunt u hieronder lezen.

Alvast hartelijk dank voor het nemen van de tijd om dit bericht te lezen!

Wij zijn ontzettend dankbaar voor alle hulp.

Lees meer op de website https://www.doneeractie.nl/jheylanio-heeft-maar-1-kans/-16194

Delen via