Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag met scouts van Vitesse

woensdag 26 september 2018

Droom jij net als Alexander Büttner en Bryan Linssen om te mogen spelen in het shirt van Vitesse? Maandag 22 oktober, in de herfstvakantie, is er een Jonger Oranje Talentendag bij VV Beekbergen met scouts van de Arnhemmers. Je beleeft een fantastische voetbaldag waarbij je heel veel wedstrijdjes speelt en je maakt ook nog eens kans om gescout te worden.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent. Je speelt een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je tegen leeftijdsgenootjes voetbalt, je maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en je wordt bekeken en beoordeeld door scouts van Vitesse. Je krijgt de kans om jouw droom te verwezenlijken: gescout worden door de Eredivisionist en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Stedendriehoek’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 (2011, 2012 en 2013), Onder 11 (2009 en 2010) en Onder 13 (2007 en 2008). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen Liverpool, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain.

Wat: Jonger Oranje Talentendag i.s.m. Vitesse
Wanneer:
Maandag 22 oktober 2018
Hoe laat: 9.45 – 15.00 uur
Waar: VV Beekbergen, Beekbergen
Voor wie: Spelers (jongens en meisjes) geboren tussen 2007 en 2013
Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl

Delen via