Oranjefeest

woensdag 16 mei 2018

Omdat alle kinderen a.s. vrijdag de hele dag bij ons Oranjefeest verwacht worden zijn de kinderen van groep 1 t/m 4 op donderdag 17 mei om 12.00 uur vrij. Vrijdagmorgen is er een speurtocht en ‘s middags gaan we rond 13.00 uur naar het feestterrein voor optredens in de feesttent. Groep 1/2 mag met de ‘paardentram’ mee en de andere groepen fietsen gezamenlijk naar de Achterste Kerkweg. De kinderen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen fietssleutel. Aan het einde van de middag krijgen alle kinderen twee muntjes van het Oranjecomité. Deze kunnen alleen ‘s middags bij de attracties ingeleverde worden. Om 14.30 uur is het feest afgelopen en kunnen de ouders hun kinderen bij de tent ophalen. De school blijft open tot 16.00 u. Daarna kunnen tassen, jassen en dergelijke niet meer opgehaald worden. Wij verheugen ons op een leuke ‘Prinsen en Prinsessen-dag’ en hopen dat iedereen verkleed op school komt!

Delen via