Afscheid juf de Jongh

zaterdag 1 mei 2021

Afscheid juf de Jongh

Vrijdag 30 april was het dan eindelijk zover. Het échte afscheidsfeest van juf de Jongh. Het feest was later i.v.m. Cororna. Ook vandaag moesten we rekening houden met de maatregelen maar ondanks dat was het een fantastische dag. Elke groep had een dans ingestudeerd dankzij de online danslessen van Tim Koldenhof. Ook werd er een speciaal lied gezongen en waren er cadeaus. Als kers op de taart mochten Janny en Jurry in een prachtige koest, van stalhouderij de viervoeter een rondrit door Oosterhuizen maken. Onderweg  werden ze door leerlingen, collega’s en andere belangstellenden uitgezwaaid.

We bedanken Janny de Jongh voor haar jarenlange inzet voor de school en we wensen haar veel fijne jaren met pensioen!

Bekijk hier de foto’s van deze bijzondere dag: Afscheid juf de Jongh

Delen via