ANWB Lichtbrigade actie

maandag 10 oktober 2016

Elke dag fietsen duizenden kinderen naar school. Goede fietsverlichting is enorm belangrijk. Want met goede verlichting daalt de kans op een aanrijding in het donker met wel 20 procent. Toch vervangt 4 op de 10 fietsers hun kapotte fietslamp niet direct. Daarom doen wij mee met de ANWB Lichtbrigade. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen veilig naar school fietsen. Helemaal nu de dagen weer korter worden.
Wij hebben van de ANWB Lichtbrigade een toolkit gekregen met alle benodigdheden voor een goed verlichte fiets. Hiermee zijn wij op vrijdag 7 oktober samen met een aantal ouders aan de slag gegaan om o.a. de verlichting te controleren en eventueel te repareren. Zo gaat iedereen met goede fietsverlichting op pad. Alle kinderen mochten hun fiets mee naar school nemen en laten controleren en repareren. Bekijk de foto’s in het fotoalbum!

Delen via