Dansworkshop groep 5/6 Tim Koldenhof

donderdag 23 maart 2017

Vandaag mochten de leerlingen in het kader van ons Cultuurmenu Dans meedoen met een dansworkshop van Tim Koldenhof Producties.  De aanwezige scholen kregen allemaal een danstijl toegewezen. Door onze school werd er gedanst op ‘discomuziek’, maar er werd ook gedanst op ‘hip-hop’ en ‘rock ’n roll’ door andere scholen.

In een workshop van ruim een uur leerden de kinderen een super mooie dans en mochten dit presenteren aan elkaar en de aanwezige ouders. Tot slot werd er een geïmproviseerde dansbattle gedaan voor de kinderen die durfden! Alle leerlingen deden vol enthousiasme mee en het eindresultaat was dan ook om van te genieten!

Bekijk de foto’s in ons foto album en op onze Facebook pagina is een kort filmpje te zien van dit leuke optreden.

Delen via