Kerstfeest op o.b.s. Oosterhuizen

vrijdag 23 december 2016

Kerstfeest op o.b.s. Oosterhuizen

De leerlingen van o.b.s. Oosterhuizen hebben donderdagavond een sfeervol kerstfeest gevierd in een prachtig versierde school. Het feest begon na aankomst van de Kerstman die ons luid bellend naar binnen riep.  Daar keken alle kinderen en hun ouders gezamenlijk naar de optredens van kinderen uit de midden- en bovenbouw en werden er kerstliedjes gezongen. Aansluitend gingen de kinderen naar hun eigen klas waar een fantastisch buffet voor hen klaarstond. De ouders konden zich in de centrale hal eveneens tegoed doen aan heerlijke hapjes en drankjes. Vrijdagmorgen werden er door kinderen en ouders weer een paar honderd eigengemaakte kerstattenties rondgebracht. Dit blijft een leuke traditie. Voor de foto’s kunt u op de volgende link klinken.

Kerstmis 2016

Delen via