Open dag/ Expositie

zondag 17 april 2016

Op 6 april was er op o.b.s. Oosterhuizen een Open Dag. Dit jaar gecombineerd met een heuse schilderijententoonstelling. Deze expositie was een eindproduct van een kunstproject waar alle groepen een aantal weken aan gewerkt hebben. Groep 1/2 had zich verdiept in Karel Appel en Mark Rothko, groep 3/4 in Kandinsky, groep 5/6 weet nu alles van Piet Mondriaan en groep 7/8 van Vincent van Gogh. Er waren prachtige tekeningen, posters, brieven en natuurlijk veel schilderijen te zien. Na de officiële opening door kunstenaar Reindjan, gaven de kinderen rondleidingen. Een uur later werden de museumzalen weer omgebouwd tot klaslokalen en konden de bezoekers de school ‘in bedrijf’ zien. Zo werd er gewerkt met tablets en kon men o.a. lessen van Sportkanjers en Engels bekijken. Al met al een gezellige drukbezochte dag.

Delen via