Oranjefeest 2018

vrijdag 18 mei 2018

Vrijdag 18 mei was het weer zover! De hoogste tijd voor het Oosterhuizens Oranjefeest. Dit jaar was het thema ‘Koningen en Koninginnen.’

Het ochtendprogramma bestond uit een speurtocht door Oosterhuizen. Onderweg werden er allerlei opdrachten gedaan. Hier konden punten mee worden verdient en de winnaars konden een medaille winnen.

Om 12.00 uur waren alle groepen weer terug en konden we genieten van een de lunch. Het zag er weer prachtig uit en smaakte heerlijk. Daarna gingen de groepen 3 t/m 8 naar de fietsen en de kleuters mochten in de tramwagens.

De feesttent zag er prachtig uit en alles was klaar voor een spetterend middagprogramma. Als eerste was prinses Elise speciaal voor ons naar de feesttent gekomen. Daarna hebben we met z’n allen het Oosterhuizense volkslied gezongen. Vervolgens hebben juf de Jongh en meester Leon de medailles uitgereikt aan de top 3 groepen van de speurtocht.

Eindelijk konden we daarna beginnen aan de groepsoptredens! Alle groepen hadden dansen geoefend en er was een groot publiek op af gekomen.

Ter afkoeling had Tankstation Assies Beekbergen weer voor iedereen een ijsje gesponsord.

Als allerlaatste werden er natuurlijk de muntjes voor de kermis uitgedeeld en kon iedereen genieten van de attracties.

Alle mensen die ook dit jaar weer geholpen hebben Super Bedankt!

Foto’s Oranjefeest 2018

Delen via