Oranjefeest 2019

vrijdag 7 juni 2019

Oranjefeest 2019

Vandaag hebben we met z’n allen weer genoten van een gezellig en zonnig Oranjefeest.

In de ochtend werden er allerlei spelletjes rondom school gedaan. Alle groepjes zijn flink fanatiek bezig geweest. Na een heerlijke lunch vertrokken we naar de feesttent. De kleuters in de tramwagens en de groepen 3 t/m 8 op de fiets. In de tent stond een prachtige tentoonstelling klaar. De kinderen konden hun eigen prachtige kunstwerken aan iedereen laten zien. Na het volkslied en de prijsuitreiking kregen de kinderen een heerlijk ijsje. Die waren net als andere jaren weer gesponsord door Assies!

Terwijl de kinderen lekker genoten van een verfrissend ijsje hebben de volwassenen geboden op groepskunstwerken. Meester Marvin was de veilingmeester en kon het soms bijna niet bijbenen!

Als afsluiting kregen de kinderen natuurlijk de muntjes en mochten ze zich gaan uitleven op de kermis.

Iedereen weer heel erg bedankt voor alle hulp!

Klik voor de foto’s op de volgende link Oranjefeest 2019

Delen via