Oranjefeest ‘Cowboys en Indianen’

donderdag 15 juni 2017

Op vrijdag 2 juni hebben wij het jaarlijkse ‘Oranjefeest’ gevierd, dit jaar met het thema ‘Cowboys en Indianen’. Alle leerlingen kwamen verkleed op school. Het ochtendprogramma bestond uit een vossenjacht in het bos. Veel hulpouders en leerlingen van groep 8 stonden op een spannend plekje in het bos van de familie de Groot. De kinderen konden met spelletjes medailles verdienen. Na een heerlijke, door de ouders gemaakte, picknick begon het middagprogramma. Dit werd gevierd op het feestterrein in Oosterhuizen. Daar kregen de kinderen een voorstelling van de ‘Schoolgoochelaar’. Die goochelde allerlei dingen weg, zoals bijvoorbeeld de ring van de juf, maar liet ook een vogel praten en nog veel meer! De dag werd afgesloten met een heerlijk ijsje, gesponsord door tankstation Assies in Lieren. En daarna natuurlijk naar de Oosterhuizense kermis, met dank aan het Oranjecomité!

Bekijk het uitgebreide fotoalbum op: https://www.obsoosterhuizen.nl/foto/oranjefeest-2017-cowboys-en-indianen/

Delen via