Sinterklaas op school

woensdag 6 december 2017

Sinterklaas op school

Zoals ieder jaar bezocht Sinterklaas ook weer onze school. Dit jaar werden de leerlingen verrast door een heuse graafmachine op het schoolplein met in de laadbak een slapende Zwarte Piet! Weken ervoor stond ineens een bed in de speelzaal en iedere dag lag er iets bijzonders in het bed. Een handschoen, een mijter, de tabberd en later ook het boek! Het zorgde voor veel vraagtekens en zeer wilde verhalen. Gelukkig kwamen we op 5 december snel achter de reden hiervan. Zwarte Piet en óók Sinterklaas hebben soms stiekem overnacht in onze school, omdat het zo heerlijk rustig is in het mooie Oosterhuizen en om te gluren wat de kinderen hier graag wilden hebben. De bofkonten op onze school kregen daardoor ook alles wat ze hadden gehoopt! En het bed? Die is weer mee naar Spanje. Tot volgend jaar Sinterklaas en Zwarte Piet! Het was een fantastisch feest.

Bekijk de foto’s in het fotoalbum.

Delen via