Sinterklaasfeest 2016

maandag 5 december 2016

Ook dit jaar wilde Sinterklaas bij o.b.s. Oosterhuizen op bezoek komen.

Amerigo was helaas een beetje ziek. Gelukkig bood de vader van Amber Vos uit groep 1 een oplossing. Sinterklaas mocht bij hem achterop de Harley Davidson! Dat deed de Sint maar wat graag.

Voor zijn pieten moest natuurlijk ook wat geregeld worden. Zij kwamen met een brommertje.

Op het schoolplein stonden alle kinderen, meester, juffen en papa´s en mama´s al klaar.

Toen eindelijk de Sint en de pieten arriveerden kon het feest beginnen!

Er waren optredens in de zaal van groep 1/2 en 3/4. Natuurlijk hebben we ook nog even met z’n allen gedanst.

Daarna gingen groepen 5/6 en 7/8 naar de klas want zij mochten de surprises gaan uitpakken.

Sinterklaas en de zwarte pieten gingen dit jaar nog even op bezoek bij de peuters.

Groep 1/2 mocht nog even bij sinterklaas komen en groep 3/4 ook. Zij kregen toen hun mooie cadeautjes uit handen van de pieten.

Als afsluiting kregen we allemaal nog een snoepzakje en heerlijke mandarijn. Die had Sinterklaas gekregen van de Albert Heijn uit Beekbergen!

Delen via