Smallsteps Kinderopvang

woensdag 9 oktober 2019

locaties van Kindercentrum.nl zijn opgenomen door Smallsteps kinderopvang.

Wie is Smallsteps?

Smallsteps is een kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuteropvang- en buitenschoolse opvanglocaties door heel Nederland. Dankzij onze betrokken pedagogisch medewerkers voelt het bij ons als thuis. Dat komt omdat zij zich iedere dag volledig kunnen richten op de liefdevolle opvang van je kind, in de wetenschap dat zij ondersteund worden door de expertise van de collega’s op de servicekantoren. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding en bewegen, waar we veel aandacht aan besteden bij Smallsteps, met onder andere leuke activiteiten gericht op de leeftijd en ontwikkeling van je kind.

Zo hebben we speciaal voor peuters de Smaaksafari ontwikkeld, waarbij elke keer een andere groente centraal staat. Spelenderwijs ontdekken de kinderen van alles over bijvoorbeeld de wortel, broccoli of zoete aardappel. En natuurlijk wordt er uitgebreid geproefd.

Naast gezond eten bewegen, sporten en spelen we elke dag. En halen we altijd een frisse neus; als de zon schijnt én als het regent. We gaan op avontuur in eigen tuin, aaien de geiten bij de kinderboerderij…

Zowel binnen als buiten is elke dag anders met onze activiteiten. Zo blijven wij je kind prikkelen en ontdekt hij steeds weer iets nieuws. Thema’s als de seizoenen, verkeer of wilde dieren, alles komt voorbij. We zorgen dat jouw kind iedere dag wel iets tofs beleeft. Wij stimuleren de ontwikkeling van je kind. Met spelletjes, opdrachtjes, liedjes en verhaaltjes werken we bijvoorbeeld aan taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken. Zo maakt je kind straks een goede start op de basisschool of het voortgezet onderwijs.

Opvang op maat

Vroeg brengen, laat ophalen, af en toe een dagje extra? We bekijken samen wat het beste bij je past. En pakt de week plotseling anders uit, dan vraag je gewoon een keertje een dag extra aan. Eenvoudig en snel via de ouderapp. We hebben standaardpakketten en flexibele pakketten. Hoe jouw pakket eruit komt te zien, verschilt per persoon, locatie en soort opvang. Bespreek je wensen samen met de locatiemanager. Samen komen we vast tot een aanbod waar jij je goed bij voelt.

Delen via