Voorleeswedstrijd

vrijdag 14 oktober 2016

img_3166Als afsluiting van de Kinderboekenweek hielden wij vandaag onze jaarlijkse voorleeswedstrijd. Drie kinderen hadden zich geplaatst voor de finale en mochten voor de hele school voorlezen uit hun lievelingsboek. De jury, bestaande uit oud-leerkrachten en de directeur, had de moeilijke taak om een winnaar aan te wijzen. Uit de juryrapportage bleek dat de keuze van de boeken en het gebruik van stemmetjes goed waren. Er was lef voor nodig en een goede voorbereiding was noodzakelijk. Als verbeterpunt werd iets meer de zaal inkijken genoemd. Het niveauverschil was klein, maar toch was Rafaël van Goor net iets beter dan Eva Hoitink en Celine Hertgers. De gelukkige winnaar mag de wisselbeker mee naar huis nemen. Hij zal het komende jaar pronken in huize van Goor.

Delen via