nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen23 juni 2017

Inleiding

In deze nieuwsbrief staan twee brieven waar even de aandacht op gevestigd moet worden. De eerste is de 'pannenkoeken-brief' en de tweede betreft het vakantierooster met de vrije dagen. Daarnaast wil ik u nogmaals wijzen op de prikactie van dinsdag 27 juni. De deuren van de school gaan pas om 9.30 uur open! Komt u m.b.t. de opvang echt in de problemen, dan bestaat de mogelijkheid iets te regelen met Kindercentrum.nl. Wij rekenen op uw begrip en steun.

Welkom

Joshua Pijpers, de broer van Elias uit groep 8, is vier jaar geworden en mag nu naar school. Joshua veel plezier en een fijne, leerzame schooltijd op o.b.s. Oosterhuizen toegewenst.

Schoolreisjes/schoolkamp

De geslaagde schoolreisjes zitten er weer (bijna) op. Op de website kunt u de foto's bekijken. Groep 7/8 komt vanmiddag terug van het schoolkamp. Laten we hopen dat de nieuwe fietspomp, geschonken door Wolters Tweewielers uit Klarenbeek, niet nodig is. Gisteravond was het team op bezoek en hebben we mogen ervaren dat de sfeer prima was. De spooktocht was een hoogtepunt. Het werd wel héél erg laat omdat er ongepland naar een verdwaald spook gezocht moest worden. Gelukkig werd hij gevonden.

Vakantierooster

Hierbij het vakantierooster met de vrije dagen voor 2017-2018.
VAKANTIEROOSTER SCHOOL 2017

Formatie

De formatie voor komend schooljaar is bijna rond. De laatste zaken moeten bovenschools nog geregeld worden. Ik hoop u dinsdag of woensdag de definitieve groepsbezetting te kunnen melden.

Pannenkoeken

Hierbij de 'pannenkoeken-brief' met het verzoek om ze voor ons 'bruin te bakken'. Namens de kinderen alvast bedankt.
Pannenkoeken brief 2017

GVO/HVO

Voor komend schooljaar kunnen alle godsdienstlessen en humanistisch vormingsonderwijs weer gegeven worden. De kinderen van groep 3 t/m 8 volgen de lessen waarvoor u ze opgegeven heeft.