nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen23 augustus 2017

Inleiding

'De scholen zijn weer begonnen', de spandoeken met deze tekst hangen weer in de straten. Vandaag is het voor ons alweer de derde werkdag en ik moet zeggen dat alles snel went. We zijn gestart met drie nieuwe teamleden die zich hieronder persoonlijk aan u voorstellen. Wij hebben er weer zin in en met elkaar gaan we er een goed leerjaar van maken.

Welkom

Naast Mees van der Staaij, het broertje van Finn die nog aan het wennen is, verwelkomen wij ook de broertjes Spekman (Kainan in groep 5 en Mycah in groep 3), de tweeling Huis in 't Veld (Guido en Justin in groep 1),  Conall Striker, het broertje van Senan en Fausto van den Dungen (groep 1). Wij wensen jullie een plezierige, leerzame schooltijd op o.b.s. Oosterhuizen toe.

Even voorstellen....meester Leon

Ik ben Leon Timmer en ik ben 31 jaar. Geboren in Vaassen en woon nu zo’n 8 jaar in Apeldoorn. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de KPZ in Zwolle. Vervolgens heb ik 11 jaar lang les gegeven op De Rietendakschool. Omdat het voor mijn gevoel tijd was voor iets nieuws ben ik verder gaan kijken. Ik ben blij dat ik een plek heb gevonden in groep 5/6 op obs Oosterhuizen. We gaan er een leuke tijd van maken! Mocht u als ouder vragen hebben of iets kwijt willen, dan staat de deur altijd open. Kom gerust langs om een afspraak te maken of gewoon even kennis te maken.

Juf Dorien

Ik ben juf Dorien de Haan, de nieuwe juf in groep 4. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Katholieke Pabo te Zwolle en ik mag direct bij jullie aan de slag! Naast lesgeven doe ik aan wedstrijdzwemmen en speel ik bij het ASK-Theater. Ook hou ik heel erg van reizen. Ik vind het ontzettend leuk om hier op school te starten en hoop op een leuke tijd. Groetjes, juf Dorien

Juf Hannie

Mijn naam is Hannie Brouwer, woon al geruime tijd in Apeldoorn met man Ton, dochter Sterre van 14 en zoon Bob van 20 jaar. De afgelopen 5 jaar heb ik op drie verschillende scholen gewerkt en nu in Oosterhuizen! Ik ondersteun de leerlingen op school bij alles wat ze nodig hebben om zich prettig en fijn te voelen en natuurlijk bij hun leerontwikkeling. De indruk en het gevoel wat ik heb na de eerste twee dagen is zeer positief en ik voel me al aardig thuis op school!

Vulpen

Vanaf groep 4 schrijven wij op school met een vulpen. De eerste vulpen krijgen de kinderen van school. Als deze stuk is vragen wij bij vervanging een bijdrage van € 4,-. U mag ook zelf voor een vervangende vulpen zorgen, maar omdat de kwaliteit heel divers is geven wij de voorkeur aan de schoolvulpen.

Nieuwsbrief

Daar waar mogelijk zal deze nieuwsbrief in plaats van vrijdag, op verzoek van ouders, voortaan om de week op woensdag verzonden worden.

Hoofdluis

De eerste controle op hoofdluis heeft inmiddels plaatsgevonden. Het is fijn om te melden dat de moeders niets gevonden hebben.