nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen30 augustus 2017

Inleiding

Deze week een extra nieuwsbrief met aandacht voor de data van de informatieavonden. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Ik wil u tevens wijzen op onze bijgewerkte online schoolgids. De agenda op de website wordt op dit moment bijgewerkt.

Informatieavonden

Aan het begin van ieder schooljaar is er in alle groepen een informatieavond. Naast een kennismaking brengt de leerkracht u op de hoogte van zaken die komend jaar aan de orde zijn. De welbekende 'groene formulieren' met uw gegevens worden ook weer gecontroleerd en afgetekend. Op onderstaande data bent u van harte welkom:
Maandag 4 september 20.15-21.15 u. groep 7/8
Woensdag 6 september 19.00-20.00 u. groep 1/2 en 20.15-21.15 u. groep 5/6
Dinsdag 12 september 19.00- 20.00 u. groep 3 en 20.15-21.15 u. groep 4

Emailadressen / USB stick

Wist u dat de bovenbouwgroepen een eigen e-mailadres hebben? De documenten mogen vanaf dit schooljaar ook op een USB stick meegenomen worden naar school. Dit adres is alleen bedoeld om werkstukken of presentaties van de leerlingen naar toe te mailen, omdat de leerkracht hier maar incidenteel op kijkt. De adressen zijn:

groep5_oosterhuizen@live.nl
groep6_oosterhuizen@live.nl
groep7_oosterhuizen@live.nl
groep8_oosterhuizen@live.nl

Brandweerspelletjes groep 8

De jaarlijkse brandweerdag voor de kinderen uit groep 8 uit Oosterhuizen, Beekbergen en Lieren wordt dit jaar gehouden op zaterdag 16 september in het weiland aan de Achterste Kerkweg 89 in Oosterhuizen. We starten om 13.30 uur. Vergeet je regenpak niet! Iedereen is van harte welkom om ons team aan te moedigen.

Geboren

Hoera, Riley Carrie, het zusje van Bradley van der Meer uit groep 2 is in de vakantie geboren. Wij feliciteren het gezin en wensen ze samen heel veel geluk.

Nationale Sportweek

Van 9 t/m 17 september doen wij weer mee met de Nationale Sportweek. In deze week staan er voor alle kinderen van onze school allerlei leuke (extra) sportactiviteiten op het programma. Het programma zal vanaf woensdag 6 september op onze website te vinden zijn, daarnaast zullen er een aantal programma's op school worden opgehangen. Dit jaar staat er o.a. op het programma: Mountainbike, survival, een sportmiddag in het Omnisport, voetbal, karate, een crossloop, zwemmen, yoga en nog veel meer. De opening van de sportweek is op maandagochtend 11 september om 8.30 uur op het schoolplein. O ja, wilt u eraan denken dat uw kind(eren) in deze week geschikte (sport)kleding dragen? We wensen iedereen veel sportplezier!