nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen22 december 2017

Inleiding

Om het moment dat ik dit schrijf is er veel bedrijvigheid in de school. De kerstattenties worden rondgebracht en de kerstversiering verdwijnt weer in de dozen. Veel ouders zijn ons behulpzaam. Op zo'n moment realiseer ik mij wederom dat wij niet zonder deze hulp kunnen om activiteiten tot een succes te maken. Ouders, namens de kinderen en het team heel hartelijk bedankt. Tot slot wil ik u fijne dagen en een sportief, maar vooral gezond 2018 toewensen. Wij zien elkaar weer op maandag 8 januari.

Met vriendelijke groet,

Janny de Jongh

Voor een overzicht van al onze activiteiten kijkt u in onze online agenda.

Gefeliciteerd

Door alle kerstdrukte vergeten we bijna dat het gewone leven gewoon doorgaat. Zo zijn er twee baby's geboren. Wij feliciteren Sven de Rooy en zijn ouders met zusje Amie en Nadia, Lieke en ouders met broertje Vince. Heel veel geluk samen!

Verloting

Waarschijnlijk door de drukte, heeft nog niet iedereen zijn prijzen van de verloting opgehaald. De prijzen kunnen bij Dinie Bouwman opgehaald worden. Het gaat om de volgende nummers: 29, 42, 270, 269, 365, 368, 532, 556, 572, 578, 735, 769 en 922

Kerstfeest

Wat hebben we genoten van een fantastisch kerstfeest. Alle leerlingen hebben hun uiterste best gedaan een mooie voorstelling neer te zetten en de verkoop en verloting voor Serious Request was een succes. Met een opbrengst van €1774,18 mogen wij erg tevreden zijn. Daar komt de (voorlopige) opbrengst van 1600,- van het boekje 'verhalen van groep 3' nog bij. Wij hopen met onze bijdrage veel verscheurde gezinnen te kunnen helpen. Dank jullie wel allemaal voor jullie inzet en gezelligheid.

Bekijk de foto's op onze website