nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen30 mei 2018

Voorwoord

Na een geslaagd Oranjefeest hadden de kinderen twee vrije dagen om bij te komen van alle festiviteiten. Het team had studiedagen. Naast leerlingbesprekingen, werd er o.a. gewerkt aan ontwikkelplannen, hebben we ons georiënteerd op een nieuwe methode voor Natuur en Techniek en kregen we scholing m.b.t. het gebruik van de nieuwe touchscreens. De mogelijkheden zijn fantastisch en iedereen werd meteen enthousiast om aan de slag te gaan. We hebben tevens genoten van het cadeau dat wij op de leerkrachtendag van de kinderen hadden ontvangen in de vorm van een heerlijke lunch bij het Koffiehuys te Apeldoorn. Altijd leuk om het nuttige met het aangename te combineren.

Voor een overzicht van al onze activiteiten kijkt u in onze online agenda.

Welkom

Hoera, Imme Beekman is 4 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd en een fijne leerzame schooltijd op o.b.s. Oosterhuizen gewenst.

Schoolreisjes

De schoolreisjes komen er aan. Groep 1/ 2  gaat met auto's op donderdag 21 juni naar 'de Dierense Speeltuin'. Groep 3 t/m 6 gaat met een bus naar Dinoland in Zwolle op dinsdag 3 juli. Het kamp van groep 7/8 is van 4 t/m 6 juli en de bestemming is Otterlo. Meer infomatie volgt via de eigen groepsleerkacht.

Gezonde school

Al sinds 2012 is onze school in het bezit van het vignet gezonde school met o.a. het themacertificaat 'Bewegen en Sport'. Het themacertificaat is opnieuw met succes verlengd en daar zijn we trots op!

Uitslag Bankbattle

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen in de nieuwsbrief, heeft groep 7/8 meegedaan aan de Rabobank Bankbattle. Afgelopen donderdag kregen de kinderen te horen dat ze een knappe 1e plek hebben behaald! De Rabobank trakteerde daarom op taart en de klas krijgt binnenkort een hele leuke workshop. Proficiat!

Foto Koch

Een tijdje geleden hebben we de foto inlogkaarten met daarop een portretfoto van uw kind(eren) uitgedeeld. Vergeet niet de foto’s te bekijken, want u heeft nog maar een paar dagen om van de gratis groepsfoto actie te profiteren.