nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen13 februari 2019

Voorwoord

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor de voorjaarsvakantie. In de school zijn kinderen harten aan het knippen. Waarschijnlijk zullen een aantal mensen morgen worden verrast op Valentijnsdag. De leerkrachten zijn druk met het maken van de rapporten die de kinderen op donderdag 21 februari mee krijgen, maar volgende week vrijdag is het eerst nog 'leerkrachtendag'. Alle verjaardagen van het team worden dan in één keer gevierd. Iedereen mag verkleed op school komen. Maandag 4 maart zit de vakantie er weer op en hopen wij iedereen weer heerlijk uitgerust te mogen verwelkomen.

Groep 3/4 oefent met Chinese bordjes draaien

Dinsdag 11 februari kwam Jan Sikon in de gymzaal van het Dorpshuis om voor groep 3/4 een leuke workshop Chinese bordjes draaien te verzorgen, ter promotie van zijn Jan Koekepan Circus. We hebben genoten en konden aan het eind van de les al verschillende trucjes met de Chinese bordjes! Hartelijk dank voor de leuke workshop Jan Koekepan Circus!

Leerplein055-app

Na de voorjaarsvakantie krijgt u een brief met informatie over een nieuwe Leerplein055-app. Deze app is een uitbreiding van het websiteplatform. Het is een afgeschermde en beveiligde omgeving waar alleen ouders met een inlogcode toegang toe hebben. Mocht u deze brief in week elf nog niet ontvangen hebben laat het Dinie Bouwman dan even weten. Dan zorgt zij dat het alsnog geregeld wordt.

Foto Koch

Op maandag 18 februari komt Foto Koch op school. Bijgevoegd een brief met meer informatie. Misschien is het leuk om te weten dat de school € 1,- ontvangt per inlog. Hier kunnen we weer iets leuks voor de kinderen van kopen.

Brief aan de ouders AVG

Sport van de maand maart

Voor de maand maart staan de volgende sporten op het programma bij 'Sport van de maand': volleybal (groep 6 t/m 8), hiphop  (groep 5 t/m 7), rugby (groep 4 t/m 8) en turnen/springen (groep 6 t/m 8). Inschrijven kan tot 21 februari via www.sportvandemaand.nl.