obs-oosterhuizen

Voorwoord

janny velzing
Beste ouders, Gisteren, 1 juni ben ik gestart met mijn baan als directeur van basisschool Oosterhuizen. Een leuke start waarbij ik de kinderen en het team ontmoet heb. Buiten heb ik al een paar ouders ontmoet, maar binnenkort hoop ik met meer ouders kennis te maken. Door de coronamaatregelen is dat nog een beetje lastig. Voordat ik op deze basisschool …

Meer lezen

Juf Kitty

Ik ga per 1 juni obs Oosterhuizen verlaten ivm pre-pensioen. Vanaf 1983 heb ik met veel plezier gewerkt op diverse scholen als leerkracht en de laatste jaren als onderwijsassistent in Oosterhuizen. Jammer genoeg heb ik de laatste maanden niet met de kinderen kunnen werken, omdat ik nog steeds herstellende ben van mijn gebroken bovenarm. Dit gaat gelukkig de goede kant …

Meer lezen
afscheid kitty

Kraamcadeautje voor Chantal

Wilt u nog een kraamcadeautje geven aan juf Chantal? Dit kan tot 10 juni. Uw kind kan het cadeautje in de mand stoppen die in de hal staat. Die dag komt juf Chantal op school en willen we het kraampakket aan haar overhandigen.

kraammand

Foto Koch

Uw kind krijgt morgen de foto’s van Foto Koch mee naar huis. Besluit u de foto’s af te nemen, denk dan aan de kortingsactie. Als een bestelling binnen 10 dagen gedaan wordt, dan ontvangt u de groepsfoto gratis.

foto koch

Minibal SC Klarenbeek

Minibal is voor kinderen tussen de 4 en 9 jaar. Maak op een leuke manier, vrijblijvend en kosteloos kennis met de handbalsport. De afdeling handbal van SC Klarenbeek organiseert een unieke kans om op vijf zaterdagen in juli, augustus en september mini (handbal) te leren kennen. De flyer kunt u bekijken op onze website.

Meer lezen
Bewerk dit om tekst in te voegen.
nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen | juni 2021
Uitschrijven
Een afbeelding van...