obs-oosterhuizen
nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen | oktober 2021

Voorwoord

WhatsApp Image 2021-10-28 at 11.35.22 (1)
Naast de ‘gewone’ lessen zijn er een aantal bijzondere activiteiten. Deze week zijn we gestart met het ‘doe-circuit’ voor de groepen 5 t/m 8. Een gezellig uur met mooie, uitdagende opdrachten. We kunnen dit realiseren mede dankzij ouderhulp. Dank daarvoor. Volgende week is het nationaal schoolontbijt en start ook de week van de media wijsheid. Afgelopen vrijdag is de fietsen …

Meer lezen

Welkom

Evi is bij ons op school gekomen en gestart in groep 1. Evi is een zusje van Lize uit groep 2 en Rens uit groep 4. Ze is van harte welkom! We wensen Evi een mooie en leerzame tijd op onze school.

welkom nieuw

Nationaal Schoolontbijt

Donderdag 4 november krijgen de leerlingen van groep 1 t/m 8 in het kader van het Nationaal Schoolontbijt om 8.25 uur op school een ontbijt aangeboden. Wij verzoeken u woensdag 3 november zelf een bordje, beker, bakje en bestek aan uw kind mee te geven. Zo houden wij meer rekening met het milieu.

Meer lezen
logo_Logo_Nationaal_Schoolontbijt

Week van de Mediawijsheid

Van 5 t/m 12 november is het de Week van de Mediawijsheid. Wij schenken hier in alle groepen extra aandacht aan. Zo doet groep 7/8 mee aan het spel Mediamasters (meer informatie hierover krijgen de ouders van deze groep nog per e-mail). We bespreken o.a. hoe beïnvloeding werkt in onze wereld vol media en het veilig en goed gebruik van …

Meer lezen

Schoolfruit

Vanaf dinsdag 16 november 2021 t/m vrijdag 22 april 2022, doen wij mee met het Europese Schoolfruitprogramma. Alle kinderen ontvangen dan twintig weken lang, zonder tegenbericht, op woensdag, donderdag en vrijdag een gratis portie groente of fruit. Vergeet u niet op maandag en dinsdag zelf fruit mee te geven?

Meer lezen
schoolfruit
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...