obs-oosterhuizen
nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen | mei 2022

Voorwoord

We kijken terug op een aantal leuke activiteiten zoals Palmpasen, Pasen en Koningsdag. Fijn dat dit allemaal weer mogelijk is! Ook de komende weken is er vaak iets bijzonders zoals het Oranjefeest, sportwedstrijden, schoolreisjes en kamp. Berichten hierover ontvangt u apart van de nieuwsbrief. Het geld voor het schoolreisje komt al binnen. Heeft u nog niet betaald, wilt u dit …

Meer lezen

Vrije dag kleuters

In de nieuwsbrief van 11 maart heeft u kunnen lezen dat de kleuters niet vrij zijn op vrijdag 8 juli, ze gaan de laatste vrijdag gewoon naar school. De vrije dag voor de kleuters is verschoven naar vrijdag 24 juni.

Oranjefeest

U heeft het al in de brief kunnen lezen, maar we willen nog een keer benadrukken dat de kinderen dit jaar niet verkleed naar het Oranjefeest komen. In verband met de activiteiten op die dag is het niet handig om verkleedkleren te dragen.

ballonnen

Luizencontrole

Bij de laatste luizencontrole zijn er geen luizen gevonden. We vragen alle ouders om de kinderen regelmatig te controleren. Als er luizen zijn gevonden, meld dit dan bij de leerkracht. Op school zijn de luizencontroles voortaan op de eerste woensdag na een vakantie.

Sport van de maand

Opgeven via: Sport- en Beweegaanbod - Sportservice Apeldoorn

Sport van de Maand - Juni
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...