obs-oosterhuizen
nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen vrijdag 17 juni 2022

Voorwoord

We zijn in de laatste periode van schooljaar 2021-2022 aangekomen. De laatste weken waren er veel bijzondere activiteiten. Doordat we ook dit schooljaar lang met de coronamaatregelen te maken hadden, zijn een aantal activiteiten niet aan bod geweest en hebben nu een plek gekregen. Een inhaalslag, waar kinderen van genieten! Zo zijn er vele sportwedstrijden geweest, twee keer een muzieksessie …

Meer lezen

Schoolfotograaf

Op maandag 27 juni komt de schoolfotograaf. De informatie die u al eerder heeft gehad geldt ook voor maandag de 27e.

foto koch

Rapport

De kinderen ontvangen het rapport iets later dan gepland. De rapporten worden op 6 juli uitgedeeld. Voor groep 8 is een uitzondering in verband met hun afscheid. Deze groep krijgt het rapport op 5 juli.

Een broertje geboren!

baby
Yente uit groep 2 heeft een broertje gekregen. Hesse is geboren op dinsdag 14 juni. We feliciteren de familie van harte met de geboorte van hun zoon en broertje!

IJsjes!

Vandaag werden de kinderen blij verrast met een ijsje. De familie Corporaal wilde alle kinderen en team eens verwennen. Deze warme dag was daar mooi voor uitgekozen en er werd gesmuld van het lekkere ijs. Hartelijk dank voor de traktatie!

ijsje

Verslag van Sam uit groep 7 op het NJK schermen

Zaterdag 10 juni mocht ik meedoen met het NJK schermen in Alkmaar. We moesten al om 8 uur in Alkmaar zijn. Dat was best vroeg want mijn wekker ging al om kwart over 6. Toen we aankwamen in de sporthal in Alkmaar, moesten we ons eerst aanmelden. Toen we dat gedaan hadden, moest ik mijn elektrische schermvest, manchet en masker …

Meer lezen
20220611_163012 klein
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...