obs-oosterhuizen
nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen 30 augustus 2022

Voorwoord

We zijn weer gestart! Er ligt alweer één schoolweek achter ons. Fijn dat alles weer goed loopt en iedereen zijn of haar plekje weer heeft gevonden. We verwachten de kinderen iets eerder binnen dan ze gewend zijn. De inspectie heeft ons er op attent gemaakt dat de kinderen om 8.25 uur naar binnen kunnen zodat de les om 8.30 uur kan …

Meer lezen

Welkom op school!

welkom nieuw
Na de zomervakantie hebben we 4 nieuwe leerlingen kunnen verwelkomen. Yinthe en Luuk zijn gestart in groep 1. De zusjes Anna en Milou hebben in Apeldoorn op school gezeten en zijn bij ons in groep 5 en 7 gekomen. We wensen de nieuwe leerlingen een mooie schooltijd op o.b.s. Oosterhuizen.

Schoolsport

Ook dit schooljaar hebben wij weer veel sportactiviteiten op het programma staan. De kinderen van groep 1 t/m 8 hebben een boekje meegekregen met informatie over schoolsport. In dit boekje staat ook de kalender van ‘Sport van de maand’. Voor slechts 1 euro per activiteit kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten. Dat is zeker de moeite waard! We zullen u …

Meer lezen
sport service

Schoolfruit

Vanaf dinsdag 6 september 2022 t/m vrijdag 10 februari 2023, doen wij mee met het Europese Schoolfruitprogramma. Alle kinderen ontvangen dan twintig weken lang, zonder tegenbericht, op dinsdag, woensdag en donderdag een gratis portie groente of fruit. Vergeet u niet op maandag en vrijdag zelf fruit mee te geven?

schoolfruit

Boekenbus

Dit schooljaar staat de CODA Boekenbus op donderdag bij onze school van 9.00-10.15 uur. Alle kinderen kunnen dan boeken ruilen.

Luizencontrole

Vorige week zijn alle kinderen weer gecontroleerd op luizen door onze 'Luizenmoeders'. We vragen alle ouders om de kinderen thuis ook regelmatig te controleren op luizen. Mocht uw kind luizen hebben, geeft het dan door aan school. Na elke vakantie vindt er op woensdag een controle op school plaats.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...