obs-oosterhuizen
nieuwsbrief openbare basisschool Oosterhuizen vrijdag 24 november 2023

Schoolfruit

De levering van het schoolfruit heeft vertraging opgelopen. U heeft daar in de media wellicht iets over gehoord. We verwachten de eerste levering van het schoolfruit 4 of 5 december. Mocht hier nog weer een verandering inkomen, dan houden we u op de hoogte.

ALS Sunrise Walk

Ga midden in de nacht in Utrecht met ons op pad om geld in te zamelen voor een medicijn tegen de dodelijke spierziekte ALS. We lopen de zonsopgang tegemoet. De familie van Gerrevink loopt mee! Wilt u er meer over weten of doneren? Bekijk de website: Gerrevink (alssunrisewalk.nl)


Meer lezen

Side events EK Baanwielrennen

In aanloop naar het EK Baanwielrennen kunnen kinderen uit Apeldoorn zelf in actie komen tijdens een workshop op het Pumptrack in Zuidbroek en de Dikke Banden Race. WORKSHOP PUMPTRACK Op vrijdag 24 november wordt er een workshop pumptrack georganiseerd op de pumptrack in Park Zuidbroek in Apeldoorn. Dit doen we in samenwerking met BMX Apeldoorn en The Pump Factory. Er …


Meer lezen

Peuteropvang Oosterhuizen

Beste ouders, Mijn naam is Karoline Vleeshouwers en ik ben locatiemanager van de kinderopvang in Oosterhuizen. Graag wil ik jullie vertellen over onze opvang in Oosterhuizen. Peuteropvang Oosterhuizen Bij Peuteropvang Oosterhuizen spelen elke woensdag- en vrijdagochtend peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.  Het is een vrolijke en fijne plek waar we de kinderen spelenderwijs voorbereiden op de …


Meer lezen

Opbrengst Kinderpostzegelactie 2023

De leerlingen uit de groepen 7 en 8 hebben met het verkopen van o.a. Kinderpostzegels maar liefst €3165,- opgehaald met 216 bestellingen. Daar mogen de kinderen trots op zijn! De opbrengst van de Kinderpostzegelactie zorgt ervoor dat we meer kinderen gelijke kansen kunnen geven op school en daarbuiten.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...