Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Kom naar de open dag

Op woensdag 7 oktober staan de deuren van onze school open voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind. De open dag gaat in aangepaste vorm door zodat we ouders op een veilige manier de gelegenheid kunnen bieden om zich te oriënteren op een basisschool voor hun kind. Aanmelden voor de open dag is daarom noodzakelijk.

Aanmelden* voor de open dag kan via de website basisscholenapeldoorn.nl

We heten je op 7 oktober graag van harte welkom!

*Ouders die zich aanmelden voor de open dag ontvangen een dag van tevoren een e-mail met het bekende triage-formulier en het verzoek om bij verkoudheidsklachten het geplande bezoek af te zeggen en een nieuwe afspraak te maken. Stuur ons in dat geval een mail via dit contactformulier of bel ons op nummer 055-5061363.

Onze school

Basisschool Oosterhuizen is een kleine, sfeervolle basisschool, die deel uitmaakt van de dorpsgemeenschap. Omdat wij een continurooster hebben mogen de kinderen kosteloos overblijven. Onze schooltijden en andere belangrijke informatie bekijkt u in de online schoolgids.

Onderwijs

Wij geven adaptief onderwijs met lessen op maat voor ieder kind. Zo werken we met verschillende instructieniveaus, dag- en weekplannen, differentiatiemogelijkheden, instructietafels en pre-teaching. Lezen en taal zijn speerpunten en onze ouders zijn sterk betrokken bij de school.

Hier komt z.s.m. het rooster voor de open dag te staan.

• 20160824_LP055_123_Oosterhuizen_SunnyGardeur_1594
  • 20160824_LP055_123_Oosterhuizen_SunnyGardeur_1024
  • 20160824_LP055_123_Oosterhuizen_SunnyGardeur_448
  • 20160824_LP055_123_Oosterhuizen_SunnyGardeur_769

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Delen via