3FM Serious Request 2017

zondag 29 oktober 2017

Wij komen in actie voor 3FM Serious Request! Dit jaar staat het Glazen Huis in Apeldoorn en ook wij dragen ons steentje bij. Dat doen we door verschillende acties uit te voeren: ‘Verhalen van groep 3’, ‘Vul je eigen glazen huis’ en wij houden ter afsluiting van onze actie een Kerstmarkt.

Onze actie start a.s. vrijdag 3 november. Dan wordt om 10.30 uur het eerste boekje met de ‘Verhalen van groep 3’ uitgereikt aan burgemeester John Berends. Vanaf 12.00 uur is er een expositie van de tekeningen met een verkoop- en signeersessie. Alle kinderen krijgen ook een mini glazen huisje (spaarpot) uitgereikt. De bedoeling is dat de kinderen deze spaarpot gaan vullen met de opbrengst van hun eigen acties. De groep die het meeste geld ophaalt, krijgt een ‘sportieve’ verrassing.

Op donderdagavond 21 december is iedereen van harte welkom om in en rond de school van alles te beleven. Zo kan er meegegeten worden en kan er van alles gekocht worden. Daarnaast is er ook van alles te doen. Meer informatie over het precieze programma volgt z.s.m.

Meer informatie over de acties is te vinden op de speciale actiepagina’s:
https://kominactie.3fm.nl/actie/verhalen-van-groep-3-1
https://kominactie.3fm.nl/actie/kom-in-actie-voor-je-eigen-glazen-huis
https://kominactie.3fm.nl/actie/kerstmarkt-obs-oosterhuizen

Delen via