Cultuurmenu 2021-2022 thema Muziek

woensdag 2 februari 2022

Op 2, 9 en 16 februari starten voor de groepen 1 t/m 4 de workshops van het project ‘Pats, boem, wij maken muziek’. In drie opeenvolgende weken worden in de klas muzieklessen gegeven. De leerkracht kan daarna, met hulp van de digitale omgeving, hier zelf een vervolg aan geven.

In december hebben de kinderen van de groepen 5 t/m 8 genoten van een lespakket en een geweldige percussie- workshop door MiDushi. Dit als voorbereiding op het interactieve concert Rafiq door Phion in Orpheus. Alles wat normaal niet gebruikelijk is tijdens een klassiek concert mag nu juist wel! Zingen, dansen, een regenkoor maken, drummen op je lichaam… sterker nog: al deze actie wordt juist voorgeschreven!
Concert voor Rafiq gaat over Saidah die helemaal alleen moet vluchten naar een koud land, waar alles onwennig is. Een zeer actueel onderwerp wordt op deze manier op het toneel en in de zaal gebracht. Dit concert zou plaatsvinden op dinsdag 18 januari 2022, maar is helaas geannuleerd. Er wordt gekeken naar een live alternatief voor eind mei of in juni. Meer informatie volgt.

Delen via