Nieuws van de PSG

donderdag 14 oktober 2021

Nieuwsbrief PSG Partou Oosterhuizen

Na de zomervakantie is Joëlle begonnen met stage lopen op de PSG. Zij is aanwezig op maandag en woensdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Op de PSG zijn we in week 36 en 37 met het thema muziek bezig geweest. Samen zingen, dansen en knutselen. Op 10 september kwam Lydia van ‘Muziek op schoot’ muziekles geven. Dit thema sloot mooi aan bij de beweegweek die de week erna gepland stond.

Helaas is het mooie weer nu toch echt verleden tijd en is de herfst begonnen. Op de  PSG zijn we begonnen met het thema “Hoera het is herfst”. We toveren de huishoek om naar een echte herfstwinkel en gaan lekker aan de slag met verschillende herfstactiviteiten zoals verven met bladeren, paddenstoelen maken en natuurlijk ook op zoek naar eikels en kastanjes.

Van 18 oktober tot 22 oktober is het herfstvakantie, dan is de PSG gesloten.

Na de herfstvakantie starten we weer met een smaaksafari. Dit keer gaan we op reis naar een nieuw smaakavontuur en staat de broccoli centraal. Naast de verhalen, gaan we ook leuke activiteiten doen. We zullen dit ook met jullie delen via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Smallsteps-Oosterhuizen

De PSG is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Meer informatie vind u op https://www.partou.nl/

Delen via