De groepen

De groepsverdeling 2021-2022 ziet er als volgt uit:

We werken met 4 combinatiegroepen. Bij elke groep is naast de leerkracht ook een onderwijsassistent(e) ingezet. Hierdoor kunnen we de groepen soms splitsen of kleine groepjes kinderen extra aandacht geven. De regering heeft voor de komende twee jaar extra geld beschikbaar gesteld voor het onderwijs, de zogenaamde NPO (nationaal programma onderwijs) gelden. Dit geld is vooral bedoeld om achterstanden, die ontstaan zijn door corona, weg te werken. Hierdoor is het ook voor ons mogelijk om extra personeel in te zetten. Helaas hebben we op dit moment nog één vacature nog niet ingevuld. Er is een groot tekort aan onderwijsmensen en ook wij kunnen dit merken! We hopen dat we deze vacature nog voor de vakantie kunnen invullen.

Hieronder vindt u het overzicht.

Verdeling groepen en personeel schooljaar 2021-2022

Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
1 en 2 Grada Grada Grada Grada Sigrid
Onderwijsassistente voor groep 1 en 2 Chantal Chantal Ingrid

Chantal

(Ingrid tot de herfstvakantie i.v.m. ouderschapsverlof van Chantal)

Ingrid

3 en 4 Sigrid Sigrid Rita Rita Rita
Onderwijsassistent(e) voor groep 3 en 4 Hannie Hannie Hannie Hannie Tijmen
5 en 6 Leon Leon Leon Leon Leon
7 en 8 Marvin Marvin Marvin Marvin Marvin
Ondersteuning voor groep 5 t/m 8 Vacature Vacature Vacature

Elke leerkracht heeft een aantal middagen of hele dagen per jaar geen groep zodat er ruimte is voor administratie en voorbereidingen. Juf Sigrid of juf Rita neemt de groep dan over.

Dinie Bouwman is elke ochtend op school voor administratieve werkzaamheden en conciërge-werkzaamheden.

Janny Velzing (directeur) is 4 dagen per week aanwezig, op woensdag is zij afwezig.